Lo Closo

Eten en drinken

bar hotel spanje
De eetzaal en bar

Ontbijt

We serveren ontbijt van 07.00-10.30 u. Je krijgt bij ons een Europees ontbijt: koffie, thee, melk en vruchtensap; diverse soorten brood, hartig en zoet beleg; müesli en yoghurt en geregeld iets extra's. Voor het ontbijt is reserveren de avond van te voren noodzakelijk.

Diner

Het avondeten gaat bij ons op afspraak, behalve voor de mensen die half-pension verblijven. Om 20.00 eten we met maximaal zo'n 30 mensen. In het hoogseizoen koken we vijf keer per week.
Onze maaltijden zijn gewoon lekker. Niet pretentieus, maar zeker niet "gewoontjes." We maken gebruik van ingrediënten uit eigen tuin en bomen: moerbeiensaus, verse kruiden en groenten, geitenkaas uit de streek of gevulde pompoenbloemen.
Het diner bestaat uit minimaal drie gangen. Water bij het eten en koffie of thee na het dessert zijn bij de prijs inbegrepen. Wijn, bier en fris wordt apart afgerekend.
Iedereen krijgt bij ons hetzelfde eten, maar we houden zoveel mogelijk rekening met speciale diëetwensen. Daarom geef je je bij ons mondeling op voor het avondeten, dan kunnen die wensen met de kok (Franka meestal) worden besproken.
Er wordt met alle gasten aan één of meer grote tafels gegeten. Als het weer het toelaat 's zomers altijd buiten.
Als er voldoende kinderen meeëten, eten de kinderen aan een (of meerdere) aparte tafel(s), zoveel mogelijk met leeftijdgenoten, en worden er gerechten gemaakt die aan hun smaak zijn aangepast: kippensoep in plaats van tomaat-sinaasappelsoep, zelfgemaakte tortilla's in plaats van zwarte rijst.

terras avondeten
Record aantal eters bij Lo Closo, zomer 2019

Lunchpakket

Wij serveren geen maaltijden tussen de middag. Als je wilt kun je een self-service lunchpakket klaarmaken bij het ontbijt, waarvoor wij je voorzien van extra brood en beleg, energierepen e.d. Opgeven de avond van te voren.

Brood

Omdat de winkels niet echt om de hoek zijn (8 km), halen wij dagelijks vers brood. Je bestelt het 's avonds voor de volgende dag en hebt daarbij de keuze uit volkoren, baguetes of verschillende soorten croissants.

Drankjes

In de bar en op het grote terras kun je koffie, thee, frisdrank, sap, bier en wijn gebruiken. In de zomer hebben we ook verschillende soorten ijsjes en nootjes.

Zie Reservering en prijzen