Lo Closo

Boomhut

Uitzicht boomhut

In 2017 hebben wij een "boomhut" gebouwd. Eigenlijk is het geen échte boomhut, maar een huisje dat verhoogd tussen de bomen staat.

Inrichting

Je komt binnen via de veranda die toegang geeft tot de woonruimte. Er staat hier een 2p slaapbank en een stapelbed/bank. In totaal is binnen slaapgelegenheid voor 2 volwassenen en 3 kinderen. Buiten is er een platform waar een 2p tentje op staat, en er is ruimte om nog een tentje op te zetten vóór de boomhut (niet bijgeleverd).
Er is een terras direct aan de boomhut waar je lekker buiten kan eten en een terrasje op de berg waar je kan genieten van het prachtige uitzicht, de ochtendzon of de sterrenhemel 's nachts.

Het verblijf heeft wel iets weg van kamperen, want de boomhut heeft afgezien van een keukenblok geen eigen sanitair. De sanitaire voorzieningen deel je dus met een paar andere families van de camping. Het keukenblok met 4-pits gasstel heeft een spoelbak met koudwaterkraan, een koelbox waarvoor je zelf de koelelementen verwisselt en is compleet ingericht met keukenspullen en borden/servies.

Er is electriciteit in het huisje aanwezig (led verlichting en één stopcontact voor het opladen van gadgets.)
Je kunt kiezen om je eigen slaapzakken en handdoeken mee te nemen of gebruik te maken van door ons verstrekt bedden- en linnengoed,slaapzakken en dekbedden (€ 10 pp extra per verblijf).


Zin in?

De boomhut beschikt zoals je op de foto's kunt zien over een fabuleus uitzicht en ondanks de geringe afstand tot de buren (Strohuis 1 staat op ruim 10m afstand) waan je je moederziel alleen midden in de natuur. De kosten zijn €80 per nacht (zie Reserveren en Prijzen).

Schrijf een email naar locloso@outlook.com om je verblijf te reserveren.

Uitzicht terras
Uitzicht terras