Lo Closo

BoomhutIn 2017 hebben wij een "boomhut" gebouwd. Eigenlijk is het geen échte boomhut, maar een huisje dat verhoogd tussen de bomen staat.

Inrichting

Je komt binnen via de veranda die toegang geeft tot de woonkamer/keuken. Er staat hier een 2p slaapbank.
Binnendoor bereik je via een vaste trap de "slaapkamer". Dit is een tent die op het dak van de boomhut staat met een diameter van 4 meter.Daar passen met gemak vier matrasjes.
Het verblijf heeft wel iets weg van kamperen, want de boomhut heeft afgezien van het keukenblok met koudwaterkraan geen eigen sanitair. De sanitaire voorzieningen deel je dus met een paar andere families van de camping. Het keukenblok heeft een spoelbak met koudwaterkraan, een koelbox waarvoor je zelf de koelelementen verwisselt en is compleet ingericht met keukenspullen en borden/servies.
Er is electriciteit in het huisje aanwezig (led verlichting en één stopcontact voor het opladen van gadgets.)
Je kunt kiezen om je eigen slaapzakken en handdoeken mee te nemen of gebruik te maken van door ons verstrekt bedden,- en linnengoed, slaapzakken en dekbedden (€ 10 pp extra per verblijf).


Algemene Info

De boomhut beschikt zoals je op de foto's kunt zien over een fabuleus uitzicht en ondanks de geringe afstand tot de buren (Strohuis 1 staat op ruim 10m afstand) waan je je moederziel alleen midden in de natuur.


<