Lo Closo

Caravan

Caravan keuken

Na jaren te hebben uitgelegd dat het veld midden op de camping van een fransman was, kregen wij in 2022 de kans het veld, inclusief caravan, over te nemen. Na een algehele opknapbeurt ontstond de "franse caravan".

Inrichting

De Caravan staat op een terrein van ruim 100 vierkante meter. Naast de caravan staat een 4p tent (met voortent) voor de kinderen, een picnic tafel voor 6 personen, een paar luie stoelen en hangmatten. Achter de caravan staat een ruime privé-douche. Aan de kopse kant is een buitenkeuken met een 4-pits gasstel en een wasbak met koud drinkwater, het geheel onder een zonnescherm.

In de caravan is een ruim 2 persoons bed met wastafel, een tafel met banken eromheen en een keuken. Er is veel opslagruimte en de caravan is compleet ingericht met keukenspullen en borden/servies. Ook beschikt het over een koelkast en elektriciteit met sfeervolle LED verlichting. Je kunt kiezen om je eigen slaapzakken en handdoeken mee te nemen of gebruik te maken van door ons verstrekt bedden- en linnengoed, slaapzakken en dekbedden (€10 pp extra per verblijf).

Zin in?

Onze "franse caravan" staat op een ruim terrein tussen de bomen en heeft een inrichting die het makkelijk maakt om te genieten van het buitenzijn. Kamperen, maar dan anders. De kosten zijn €90 per nacht (zie Reserveren en Prijzen).

Schrijf een email naar locloso@outlook.com om je verblijf te reserveren.

caravan bed
caravan bed
caravan tafel