Lo Closo

Berghutmodule


Voor de zomer van 2017 hebben we met zijn allen een "maquete" gebouwd van een duurzame berghut die we ooit zouden willen bouwen in het Nationaal Park Aigües Tortes. Autarkisch willen we hem maken, afgezien van het voedsel voor de gasten. Er moet wel een kas in komen voor groentenen kruiden. Duurzaam is ook mini. Maar op welk moment mini overgaat in benauwd is achter de tekentafel lastig vast te stellen. Vandaar deze maquete schaal 1 op 1.Bij ons kun je hem huren voor één nacht. Als je je tent al droog wilt inpakken een dag vantevoren bijvoorbeeld.

Inrichting

We hebben geprobeerd een kleine ruimte effciënt te benutten. Daarom zijn de stapelbedden 3 verdiepingen hoog. Het middelste bed kan naar beneden klappen zodat twee bankjes ontstaan.
Je hebt altijd een bed voor jezelf. En het ontwerp is zo bedacht dat je nét genoeg ruimte hebt om je makkelijk aan en uit te kleden en dat er ook voldoende ruimte is om je rugzak kwijt te kunnen en je losse spulletjes te kunnen neerleggen.
Tenslotte is er een lichtkoepel. Wat is er leuker dan hoog in de bergen al sterrenkijkend in slaap te vallen?.

Voorwaarden

Reserveren kan alleen als je aansluitend bij ons verblijft. Slaapzakken en lakenzakken zijn bij de prijs inbegrepen.Sanitair gebruik je op de camping.


<