Lo Closo

Nieuws

Update 16 november 2016, koelen

Afgelopen zomer hebben we geëxperimenteerd met een koelkist die zijn koude betrekt uit een bevroren Cola-fles. Een koelbox als het ware. Maar dan ééntje met superieure isolatie. Het werkte als een tierelier. Vanaf komende zomer zullen er drie of vier koelkisten op ons terrein staan. Lekker dichtbij voor iedereen én sociale controle.......Je laat het wel uit je hoofd om de koelvoorziening van je buren af te pakken met grote hoeveelheden bier & wijn. Denken wij dan toch.
Er blijft altijd iets over. Niet alleen op de site, ook in de werkelijkheid. Vorig jaar hebben we een heuse koelkast in gebruik genoemen. Nog niet tevreden, het moet beter kunnen.
Tweede koelkast? Iets met koeling door beekwater? Het blijft een dingetje.

Update 16 november 2016, weekverhuur

Dit jaar zijn we tegen onze grenzen aangelopen. We hadden om zoveel mogelijk mensen tevreden te stellen met name de vakantiehuizen zoveel mogelijk uitgenut. Wissels, wissels en nog meer wissels.
Dat leidde tot teveel onrust voor iedereen, met nefaste gevolgen voor onze (geestelijke) gezondheid. Dat doen we niet langer meer.
Vanaf komende zomer gaan we de vakantiehuizen verhuren met vaste wisseldagen waardoor de schoonmaak, de was en het contact met de gasten gestroomlijnder kunnen verlopen. Goed voor ons, goed voor de gasten.

Update 18 januari 2016

Het jaarlijkse update rondje is in volle gang. De meest urgente zaken zijn aangepast.
Er blijft altijd iets over. Niet alleen op de site, ook in de werkelijkheid. Vorig jaar hebben we een heuse
koelkast in gebruik genoemen. Nog niet tevreden, het moet beter kunnen.
Tweede koelkast? Iets met koeling door beekwater? Het blijft een dingetje.

Update februari 2015

Leuk! het lijkt erop dat de bezoeken aan de site een beetje toenemen. De gemiddelde bezoekduur is met 50/60% toegenomen, dus voorzichtig concluderen we daaruit dat de site de bezoekers meer aanspreekt. Daarover maar meteen een blog geschreven.

Update 18 januari 2015

Nog geen 14 dagen na publikatie van ons Strohuis als nieuwe verblijfsmogelijkheid, was dat in het hoogseizoen al vol geboekt. Daarom gaan we er nog ééntje maken. Je kunt hier de nieuwe ontwikkelingen volgen.
Het minder goede nieuws is dat Joep zijn enkelbanden heeft gescheurd, dat is pech die aanleiding geeft tot het formuleren van krachttermen.

Nieuw per 12 januari 2015

bergtop subenuix met suus
Bergtop: nieuwe beschrijving, nieuwe foto

Wandelen

We hebben al onze wandelbeschrijvingen vernieuwd en vrijwel allemaal voorzien van GPS-tracks door middel van links naar Wikiloc. Ook de tricks en tips en de pagina wandelen met kinderen zijn gewijzigd en of nieuw.

Hutten reserveren

Sinds 2014 reserveren wij berghutten. Voor klanten is dit gratis, voor derden berekenen wij een vergoeding. Voor mensen die het zelf willen doen, hebben we een handleiding geschreven.

Fietsen

De fietsroutes op onze site zijn allemaal vernieuwd. Voorzien van kaartjes en hoogteprofielen en van links om GPS-tracks te downloaden.

Foto's

Vrijwel alle foto's zijn vervangen en we hebben tientallen nieuwe foto's opgenomen.

vlinders
Heideblauwtje

Activiteiten

De pagina's met buitensport-activiteiten zijn allemaal op de schop gegaan. Leukere foto's en betere info die bovendien 100% up-to-date is.

Omgeving

Ook de omgeving verandert! Of wij kennen de omgeving nog beter. Niet zo spectaculair, maar allemaal nét wat meer to the point en to date.

Flora en fauna

We hebben pagina's toegevoegd met foto's van al wat groeit en bloeit, kruipt, loopt en springt. Gewoon, omdat er hier zoveel te genieten valt.


maquette strohuis
Maquette van het strohuis

Strohuizen

Facebook

LoCloso heeft tegenwoordig een eigen Facebook pagina. Daarop zullen wij de nieuwtjes nog sneller plaatsen.

Wat hetzelfde is gebleven

De prijzen, daar is niks aan veranderd. En wijzelf zijn nog niet aan de botox.