Lo Closo

Wildwater-kanocursussen voor kinderen

Sinds 2005 organiseren wij kanocursussen voor kinderen. In samenwerking met het plaatselijke buitensportbedrijf RocRoi zullen er bij voldoende belangstelling ook dit jaar cursussen plaatsvinden in de derde en/of vierde week van juli.

kanocursussen voor kinderen in spanje
Aniol Serrasolses

Wildwaterkanoën is een sport die je leert door oefening. Aniol Serrasolses is één van instructeurs die ooit begonnen is op een riviertje vergelijkbaar met de Nederlandse Dommel. Na eindeloos veel uren op het water maakt hij tegenwoordig filmpjes voor Red-Bull-extreme.

Niet alle kinderen die bij ons een cursus volgen zullen zo ver komen, maar na vijf dagdelen begin je het water een beetje te leren "lezen" en kun je een stukje in lekker stromend water in je boot blijven!
In ieder geval kun je de laatste cursusmiddag in een open kayak (of als het heel goed ging in een kano) ervaren hoe het is om op echt "white water" te varen

Na de beginnerscursus zal de Salt d'Angel (Sprong van de Engel) met zijn verraderlijke wals nog te moeilijk voor je zijn, maar als je volgend jaar terugkomt moet deze afvaart misschien wel lukken! Misschien ook niet, kijk maar naar het filmpje.....

kanocursussen voor kinderen in spanje
Luisteren naar de instructeur

Algemene informatie

In de loop van het jaar zal het definitieve programma worden vastgesteld. Heb je interesse? Laat het ons dan even weten.

kanocursussen voor kinderen in spanje
De afvaart op de laatste middag in opblaaskano's op écht wild water