Lo Closo

Ingerichte tent


Na het bouwen van de strohutjes en de boomhut kwam er nog eens een aanvraag voor een extra slaapgelegenheid waarbij het sjouwen met kampeerspullen niet nodig was. Op het dak van de boomhut hebben we toen een Canvascamp Sibley 400 gezet, en dit bleek een heel charmante "echte" tent. Zo onstond ook bij Lo Closo het idee om een ingerichte tent te verhuren. Het is geen glamping, gewoon lekker kamperen, met de bonus dat je lekker op reis kan zonder een 30kg tent mee te slepen.

Inrichting


De plek waar onze "Sibilleke" staat was aan de kleine kant voor rechthoekige tenten, maar perfect voor een ronde tent zoals de Sibley. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Er ligt een tweepersoons matras in, en daarnaast is er nog ruimte voor veel meer (Tim en Joep sliepen er eens in met een groep van 8 toen we de tent net gekocht hadden). Voor het geval dat de hele familie niet samen in dezelfde ruimte wil slapen kan er ook een bijzettentje opgezet worden op een terrasje vlakbij de tent.

Half boven de tent hangt een tarp voor extra schaduw en om bij (niet al te hevige) regen toch te kunnen koken en eten. Hieronder staat een tafel, campingstoelen, een campingkeuken met pannen, borden en bestek. Daarnaast zijn er nog een paar ligstoelen die op het veldje staan, en zonnenlampjes voor de verlichting. In principe zit alles erop en eraan, maar als je nog specifieke wensen hebt kan je het altijd vragen tijdens reserveren.

Kosten

De prijs voor de ingerichte tent bedraagt € 60/dag excl. bedden,- en linnengoed, inclusief schoonmaakkosten.
Als je kant,- en klaar wilt, kosten bedden,- en linnengoed, slaapzakken en dekbedden € 10 pp per verblijf.

Reservering en prijzen